Evenimente

Evenimentele private au exclusivitate in locatie, astfel incat sa va puteti bucura impreuna cu oaspetii dumneavoastra de toata magia locului.

Garden Party


Pentru cei care isi doresc evenimente ca in povesti
Oferta este disponibila in perioada 01 mai -30 septembrie pentru evenimente intre 50 si 120 de invitati.
Restaurantul Gradinile Romane, in schimb, este  deschis tot timpul anului .
Aici organizam evenimente mici, pana in 40 de persone.
Meniurile sunt flexibile iar personalul nostru va face imposibilul pentru a transforma evenimentul dumneavoastra intr-un rasfat desavarsit.

Cere oferta

𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 | Wine&Food Pairing


Cu entuziasm și bucurie vă așteptăm sâmbătă, 25 iunie, ora 16:00 la prima ediție 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 de anul acesta. Cadrul în care ne vom întâlni va fi unul de poveste, mai exact în acordurile de pian ale artistului Virgil Ștefan Prispian.
Iar pentru că ocazia o cerea vom pregăti platouri de brânzeturi, fructe și alte delicatese din carne special preparate pentru pairing cu 5 vinuri produse pe cele 25 ha de la crama boutique 𝐆𝐫𝐚𝐦𝐨𝐟𝐨𝐧 𝐖𝐢𝐧𝐞: un proiect dedicat vinurilor de exceptie vinificate la rang de artă, înființat de muzicianul Marcel Pascu & economistul Marcel Vulpoiu.
Locurile sunt limitate.
Prețul bilet: 200 lei/persoană
Achiziționarea biletelor se pot face online aici: Bilete 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 | Wine&Food Pairing
Vă așteptăm cu drag!

Evenimente corporate


Transforma intalnirea cu angajatii sau partenerii tai intr-un eveniment cu adevarat impresionant.
Inconjurati doar de liniste si magia unui loc cu totul deosebit, va veti putea centra pe tot ce aveti mai important iar la final veti putea sarbatori succesul intalnirii cu o petrecere memorabila.
Experienta noastra face diferenta in organizarea unui eveniment cu adevarat reusit!
Facilitati: spatii interioare si exterioare de intalniri informale, coffee breaks, seri tematice, ateliere de pictura si fotografie, activitati teambuilding.

Cere oferta

Tabere/Retreat-uri


Se alege un loc de poveste, cu ape intinse ce unesc cerul si pamantul, se adauga liniste profunda, tihna binecuvantata si rasfat divin.
Se ofera acestea toate celor care doresc cu adevarat sa-si hraneasca trupul, mintea si sufletul cu daruri pe masura.
Aici gasiti intimitatea atat de necesara pentru tabere si retrageri in sanul naturii, iar ospitalitatea noastra vine sa desavarseasca experienta pentru toti cei ce ne calca pragul

Cere oferta

f